Just det, rapporten från Eurosports senaste match har kommit:

Eurosport – Lokaltidningen Mitt i  3–3
E.
Staffan Ekholm, Jari Kohonen, Martin Ahlin. L. Patric Jacobsson 3.

Regnet hade vräkt ned under natten vilket gjort att planen var en aning vattensjuk. Då flyttades matchen till planen bredvid, vilken service. Lokaltidningen Mitt i började klart bäst och skaffade sig fyra raka hörnor och följaktligen kom också 1-0 målet när Patric Jacobsson höll sig framme och sköt ett direktskott på Viktor Meidals perfekta passning, vilket steg den grabben har. I mitten på första halvlek slog Mats Saxer två raka tunnlar på mittplan samt frispelade Jacobsson som löpte i djupet men Ralf Bjurbo räddade friläget. I anfallet efter kvitterade dock Eurosport lite överraskande genom Staffan Ekholm som iskallt bredsidade in 1-1. LMI hade sedan ett bra läge att återta ledningen men Bjurbo räddade Meidals framstöt. LMI inledde även den andra halvleken strålande och Jacobsson kunde rycka sig loss på en kontring och rullade in 2-1 via den bortre stolpen. Efter en halvtimme kom även 3-1 efter ett vackert anfall där Meidal och Saxer stod för förspelet och Jacobsson fullbordade sitt hattrick och därmed tog han ensam ledningen i hela Reklamseriens skytteliga efter 14 mål. Vi trodde nog lite till mans att LMI skulle gå segrande ur denna strid men Eurosport stod för en mäktig slutforcering där först Jari Kohonen vänsterslägga talade efter ett skott från långt håll till 2-3 och bara 20 sekunder senare så höll Martin Ahlin sig framme och kvitterade till 3-3. Det blev också slutresultatet.
MATCHENS LIRARE: VIKTOR MEIDAL, LOKALTIDNINGEN MITT I.

(Saxat från reklamserien.com, Premier League)