Hemma på schlätta

Sitter mitt ute i ödemarken (läs: Arentorp) och njuter av lugnet samt av att vara med familjen och hundarna igen, även om det bara blir fram till ikväll. Camilla jobbar och jag såg ingen anledning att sitta i Trollhättan och uggla - får erkänna att man rätt ofta längtar hem till schlätta och allt som hör därtill.

Igår blev det mycket riktigt stranden för mig och Camilla. Vi hamnade i Gaddesanna, där vi låg och schtekte i sanden innan en viss dam tyckte att hon hade den lite överallt, så vi förflyttade oss till klipporna istället - vilket ungefär 90 minuter senare hade resulterat i akut ryggvärk för min del..

I alla fall, vi tog oss ändå till gymmet senare och lagade god mat, precis som vi alltid gör.

Har kollat på två filmer också: Dear John och The Book of Eli. Kan verkligen rekommendera den senare.

That's it for today. Adios!


Högtryck

Spelade som ni säkert vet korpenmatch med Eurosport förra veckan. Serien har en egen, ganska professionellt skött hemsida (reklamserien.com, klicka in på Premier League) där även samtliga matchreferat finns.

Och såklart var undertecknad omnämnd i mötet med TV4/Canal+:

"Även debutanten Martin Ahlin gick för högtryck."

Jag tar det som bevis för att jag är bäst i världen.

Någon som säger emot? Tänkte väl det.

Wake up call from Mr Shaaban

Inte varje dag man vaknar av ett samtal från Rami Shaaban.

Hade lämnat ett sms till honom häromdagen där jag skrev att han skulle höra av sig. Men kanske inte klockan nio på morgonen på min första lediga dag. Doh!

I alla fall, kom till Trollhättan igår. Jag och Camilla lagade kvällsmat, tog en lång promenad runt slussarna och såg på film. Verkligen skönt att vara tillbaka. Nu har vi ätit hennes hembakade surdegsbröd och min hemgjorda müsli, toppat med lite färska (svenska) jordgubbar. Mums filibabba..

Om bara molnen skingrar sig så kanske vi satsar på stranden idag.

Sounds like a good plan, ey?

The times they are a-changing

Kan inte undanhålla er den här bilden.

Freja, för ett år sen. Tänk vad tiden går.


Congratulationz to ze Germanz

Börjar med att be dem som kommit i min väg idag om ursäkt. Har varit rätt cranky, alltså. Tagit kritik på fel sätt, klagat och surat. Usch. Vet inte om det är de långa arbetsdagarna som orsakar det. Kanske, fast det är ändå ingen godtagbar ursäkt. Kan bara lova bättring, like starting next week.

Men nu är det över i alla fall.

Imorgon kl. 10.25 går tåget mot Trollhättan. Fyra dagars ledighet och tre nätter med min Camilla ska bli obeskrivligt skönt. Vill bara slappa, träna (herregud, har verkligen blivit förslappad här), mysa, ta långa kvällspromenader och äta gott. Tar nog en sväng förbi Arentorp på onsdag också för att hälsa på familjen.

Ses snart, Tilly och Freja.




Förresten, vill också rikta en tanke till min Kroatien'10-kamrat Philipp, vars Tyskland idag mosade England i VM.

Übergeschnappt, Phille, übergeschnappt.

Waiting on the World to Change

Trött, trött, trött, trött, trött.

Mådde som en kung imorse när jag fick en extra timme i sängen. Började klockan åtta på Eurosport och kom hem lite mer än elva timmar senare, helt utpumpad. Och så äter man och så är det läggdags igen. Kul.

Hade jag inte vetat att imorgon är sista passet innan ledighet, mys och massor med Camilla-tid så hade jag tamejfan brutit ihop. Och om jag inte hade haft Band of Horses, Robyn, Oskar Linnros och Musikkollektivet, that is. Men mest Camilla, förstås.

Nu ska jag kolla klart på Bröllopsfotografen, skratta lite och längta till måndag.

Förresten, lyssna på det här. Så jävla bra, så jävla mäktigt.


En midsommarnatts(mar)dröm

Midsommar, midsommar, midsommar. Ja, den här kommer man minnas. Eller glömma fort. Whatever.

Kom precis hem från ett nästan läskigt tomt Eurosport-kontor. Chefen Borell hade ryggskott, min sidekick Ekeliw fick tydligen ledigt och kollega Jönsson var sjuk och ramlade in fem timmar senare än tänkt, alltså precis innan jag skulle sluta. Det innebar att jag - mer eller mindre - fått sitta ensam på jobbet i elva timmar idag.

Det var... segt, tråkigt och stressigt.

Dagens stora höjdpunkt var ett telefonsamtal med min gamla barndomsidol Stefan Schwarz. Vi diskuterade Portugal (han bor där), men det var en rätt rörig intervju. Stefan snackar snabbt, med bred skånska - och han gillar att avbryta sig själv mitt i meningar, för att istället påbörja en ny. En ren mardröm för en reporter.

Nåja, det gick ju åtminstone. Och lite stort var det.

Resten av denna midsommar 2010 tänker jag spendera i min ensamhet, i en 150 kvadratmeter stor lägenhet i Solna. Eller ja, ensam och ensam - kattungarna är ju här. Drar på en film snart, och sen kanske lite fotboll.

Plus dagens höjdpunkt (okej då, den andra höjdpunkten): telefon med Camilla.. Tänk att något lite kan generera så stor glädje. Det ni..


Born to be famous

Hängde en stund med AIK-spelaren Kenny Pavey idag på Eurosport-kontoret. Han var inbjuden som gäst i vårt webbprogram VM på Corso för att snacka om England. Jag blev erbjuden att medverka i programmet men tackade vänligt nej på kollega Månssons förfrågan. Såklart att den jäveln ändå lät mig sätta mitt avtryck.

Ungefär 8.50 in i klippet får jag leka lite expert. Kepsen är ju ett måste på redaktionen, den är kanske den vackraste huvudbonad jag någonsin haft. Däremot är jag lite skeptisk till att höra min egen röst - det är ju alltid lite knepigt, kanske för alla. Jag låter stockholmsk, redan. Fan.




Vad tyckte ni? En okej debut, säger jag, inte mer än så.

Pavey verkar ju annars vara en riktigt skön lirare. Han stannade kvar efter programmet och pratade om galna barndomsvänner som låtit sina fotbollsframgångar stiga dem åt huvudet, om nye AIK-tränaren Alex Miller, om sina minnen från tiden i Millwall och om våta festkvällar i England. Mycket off the record, naturligtvis.

Det var jobbet det. Tog en härlig promenad utmed vattnet efteråt och åt sen sallad med rökt lax. Ikväll tänker jag bojkotta alla former av fotboll (det kan bli för mycket ibland, till och med för mig) och drar på en film istället.

Tänker glömma att det är midsommar imorgon, att det ska bli sol och att (nästan) alla är lediga. Jag blickar framåt istället. Snart är det bara tre ynka dagar kvar mi amore..

Time is running out

Och så är ännu en dag snart förbi.. Det är fanimej läskigt hur fort tiden går - och ännu fortare verkare den passera förbi när man kör elvatimmarspass på Eurosport. Antar att det är för att vi har jäkligt skoj, kollar på massor av fotboll och inte direkt stressar när det inte behövs. Gillar verkligen att vara den som jobbar tidigt också eftersom man är ensam från klockan sju till elva och bara kan njuta av tystnaden..

Att chefen var hemma med ryggskott idag gjorde ju inte att man jobbade hårdare, direkt. Men jobbet är faktiskt helt okej - enda minuset är väl att man inte får någon OB (jävligt märkligt faktiskt). Sånt gör ju lite extra ont när man som jag måste jobba HELA midsommarafton, HELA midsommardagen och så vidare och så vidare!

Nåja, jag överlever. Antar jag.

Tog en sväng förbi gymmet efter jobbet också. Lyfte lite vikter men saknade återigen den rätta motivationen. Det är inte som hemma, man hittar inte maskinerna, Nicklas är inte där och allting känns så främmande. Får se hur mycket gym det blir i sommar, det tar ju lite emot. Ska i alla fall försök gå till Friskis & Svettis några gånger när jag kommer till Trollhättan nästa vecka, saknar märkligt nog det där plåtskjulet ganska mycket..

Och apropå sakna.. Camilla, bara fyra dagar kvar snart :)

Nu Ghana-Tyskland, sen sova. Natti natti!


På besök i Hässelby

Ibland behöver man lite miljöombyte, så helt sonika styrde jag kosan mot Hässelby Strand där Nicklas Il Capitano Carler bor över sommaren. Hans föräldrars hus var väldigt vackert placerat, med utsikt över sjön. Verkade överhuvudtaget vara en väldigt gemytlig förort, om än med ett knippe overpriced houses vid vattnet.

Vi och Nicklas polare Erik käkade, snackade, tog en promenad och kollade på VM-fotboll. Var ruskigt trevligt, hoppas jag får träffa Nicklas lite senare i veckan också, fast efter jobbet då förstås. Tyvärr lär det ju inte bli något midsommarfirande alls för min del eftersom jag jobbar till klockan sex på fredag och sen ska upp tidigt dagen efter, annars hade ju umgänge med hans närmaste krets varit väldigt trevligt.

Jag och Camilla får väl sitta över telefon och tycka synd om varandra istället. Båda jobbar ju.

Kom hem alldeles nyss och ska mest fixa med ditten och datten under resten av kvällen. Hoppas jag hinner dra på en film också innan jag slumrar till. Såg Youth in revolt, med min favorit Michael Cera, häromdagen och tyckte att den var fantastisk. Kan bli ännu mer Cera ikväll, funderar på att se halvdokumentären Paper Heart..

Och imorgon tvingas jag ju gå till Eurosport igen, ställer väckarklockan på 5.36. Uuusch. Men det är bara att bita i det sura äpplet och jobba på - om snart ynka fem dagar befinner jag mig i Trollhättan hos dig älskling. Så det så.  


Morgonstund har guld...

Har haft en tidig men helt underbar morgon.

Gick upp vid sex, åt en lätt frukost och vandrade bort till Skytteholms IP (ganska nära Solna centrum) där mitt Eurosport skulle möta topplaget TV4/Canal+ i korpserien. Konstgräs var underlaget och storleken sjumanna. Vi var nio man och jag fick direkt förtroendet av vår kapten Åke (eller Rotebros Maradona, som han också kallas) att spela hela matchen på innermittfältet.

I första halvlek var vi väldigt tillbakapressade och det såg inte alls bra ut. Men TV4/Canal+, som saknade några större kändisar, saknade udd framåt och det var mållöst in i paus. Efteråt tog vi över t o t a l t . Jag började få mer boll centralt och låg bakom det mesta i anfallsväg, men även vi saknade skärpa.

Matchen slutade 0-0.

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Äter min andra frukost nu. Mmm...

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Ska snart duscha och bege mig ut till Nicklas hem i Hässelby. Räknar med en lat dag i solen och framför fotbolls-VM, med alla de tillbehör som hans rikemansliv hos föräldrarna kan erbjuda. Förväntar mig ren och skär lyx, hehe..

Nä, men ska bli skönt att lämna Solna för en stund. Det är sista lediga dagen också - imorgon börjar ett femdagarspass på Eurosport. Bytte med kamrat Jönsson, så nu jobbar jag tidigt (7-18 vardagar, 8-19 helger) under veckan istället för sent. Ska bli trevligt att göra lite nytta igen, men jag längtar mest till måndag..

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Domaren i dagens korpmatch är för övrigt talangscout åt Manchester United. Jag vill ju inte insinuera något men mycket snart kan ni få se mig i en större klubb, haha.. Eeeeeller inte!


17.40

Har haft en underbart händelsefattig dag.

Vaknade vid nio av att två små kattungar kröp omkring i sängen - jag föreställer mig att det är så det ser ut i himmelen typ. Fast att man sover till minst klockan tolv, förstås. Hur som helst, dagen fortsatte med klippning hos en ganska inkompetent frisör i Sundbyberg.

Som tur var gav jag honom enklast möjliga uppgift: korta ner, klipp ur och håll tyst. Det sista sa jag ju inte till honom, men det var säkert underförstått. Resultatet blev godkänt, inte mer, men tänkte att syrran får rätta till det värsta när jag kommer hem om någon vecka.

Körde ett pass på Sats direkt efteråt, käkade lunch och fortsatte jobba med den där artikeln som ALDRIG tycks ta slut. 19 dagar kvar till deadline, det kan bli en pärs det här...

Kvällen blir nog lugn. Lite jobb, lite film, lite softande. Borde rimligen också satsa på tidigt läggdags eftersom jag ska vara med när Eurosport möter TV4/Canal+ i en korpenmatch här i Solna imorgon bitti. Samling klockan 7. Jippie. Jag har sagt det förut och jag säger det igen:

F.M.L. ;)

Gnagarfotot

As promised, här kommer lagbilden från AIK-turneringen:



Stående från vänster: Carlos, Micke, Daniel, Pouyan, Andrés, Simon
Sittande från vänster: Jag, Patrik, Christoffer, Georg, Fredrik

Sött, eller hur? :)

18.54

Ibland hatar jag att ha rätt.

Kroppen var verkligen förstörd imorse, och är det fortfarande. Höfterna, vaderna, ländryggen, övriga delen av ryggen, bålen, händerna, axeln - försökte hitta en enda kroppsdel som inte påverkats av gårdagens fotbollscup men det verkar tamejfan omöjligt. Fast ändå, lätt värt det. Jag ä l s k a r ju fotboll. Punkt.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Dagen har annars varit rätt lugn. Vaknade halv åtta, klarvaken. FML.

Solade en stund innan molnen hopade sig över Solna. Gick hem, solade på balkongen lite till. Tog en 90-minuterspromenad (inte för att jag ville, men när fan ska man lära sig att hitta här i Stockholm egentligen?!!). Såg Italien underprestera mot Nya Zeeland och blev lite lätt illamående av hela händelsen, så nu ligger jag i sängen. 

Ikväll blir det ännu mer VM, bokning av hotell till Way Out West i Göteborg i augusti samt bokning av en tågbiljett till Trollhättan om åtta dagar. Och lite ensamtid med Håkan H. Rätt händelselöst, med andra ord. 

Precis som ledighet ska vara.  


Den här är för dig


Bara ÅTTA dagar kvar älskling. Håll ut!


Firman, final och fin fotboll

Det har varit en intressant dag, det har det. Ont har jag också. Ö v e r a l l t .

Mitt i Solna-land, precis utanför Råsunda, spelades det idag alltså en turnering för AIK-supportrar av alla slag - de som tillhör hardcorefalangen, de som besöker arenan då och då, samt de som inte håller på AIK alls. Typ jag, med andra ord..

Mitt lag var riktigt skönt, bra grabbar allihop (bild kommer senare). Underlaget var konstgräs (som att se en gammal vän igen), speltiden 2x10 min och vädret soligt. Tog plats på tremannamittfältet och det gick faktiskt ganska bra. Här kommer en kort resumé av matcherna:

¤ Gruppmatch 1: Vinst med 5-0 efter överlägset spel från vår sida. Jag lyckades näta en gång när jag petade in bollen från någon halvmeters håll.
¤ Gruppmatch 2: Mötte ett spelskickligt chilenskt gäng, med en kille som liknade Jabba the Hutt på topp. Vi var sjukt utspelade under större delen av matchen men klarade till slut 0-0.
¤ Kvartsfinalen: Två timmars vila kändes i benen. På ett negativt sätt - vi var stela, krampaktiga och lite loja men lyckades ändå vinna med 1-0 mot ett bra mycket sämre lag.

¤ Semifinal: Den här är en historia för sig. Vet inte hur mycket ni vet om fotboll och supportergrupper, men det här laget kallade sig Firman och var ungefär de hårdaste av de hårdaste AIK:arna. Det var mycket skitsnack, mycket fula tacklingar och mycket tryck från deras sida. Men mitt i all press vann jag en boll på mitten, tog mig förbi nästa motståndare och frispelade en lagkamrat som satte 1-0. Skönt men osannolikt orättvist.

Men Firman fortsatte att trycka tillbaka oss och strax före slutet kom kvitteringen. Jag skulle ta emot en boll på bröstet vid straffområdeskanten, fick ett knä i ryggen och låg och vred mig längs marken samtidigt som hela mitt lag protesterade - och Firman utnyttjade det genom att göra 1-1. Domaren erkände efter matchen att han inte v å g a d e blåsa mot dem. Känn på den.

Kort efteråt blev det rabalder igen efter en närkamp i straffområdet. Jag försökte stoppa bråket och fick plötsligt en hårt kastad boll i ryggen från sidlinjen och möttes av två stora apor som ropade alla möjliga sorters svordomar mot mig. Jag tog inte riktigt den fajten, om man säger så..

Det hela gick i alla fall till straffsparkar. Vår målvakt George räddade den första, sedan gick följande åtta straffar i mål innan det var min tur att skjuta den helt avgörande... Och den satt säkert, lågt i högerhörnet. Sån jävla känsla att det inte finns! FINAL!

¤ Finalen: Mötte återigen de bollskickliga chilenarna och bjöd visserligen på hyfsat motstånd, men precis före pausvilan kom 0-1 och då gick luften ur oss. Det blev 0-2 till slut, fast samtidigt var de värdiga vinnare och riktigt schyssta killar också. Vi var hur som helst nöjda med vår insats och det var en helt underbar dag.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kommit hem och käkat nu. Smärtan sträcker sig från vaderna ända upp till axeln, det är fanimej otroligt hur ont jag har och hur stel jag är. Men kvällen blir lugn - jag och Daniel ska se på dansk dynamit mot Kamerun i VM.

Vill inte ens tänka på hur min kropp kommer att kännas imorgon. Usch.


Hälsning till gymkillen


Danne W, vi vet att du kommer scora ikväll. Halva världen vet det.

Känn ingen press.

/Mmm...artin

Dagen då man blev AIK:are...

Idag blir det till att snöra på sig fotbollsdojorna igen. Min hyresvärd Daniel ska spela en turnering precis utanför Råsunda och jag får hänga på - tydligen är det ett jippo för AIK-supportrar, vilket kanske borde oroa mig lite mer än vad det gör.

Har gått rätt bra i korpserien under våren, men konditionen suuuger ju verkligen. Vad hände där egentligen?!

Kollade första halvlek av Englands match igår men tröttnade och drog på Kick-Ass. Får nog hålla med dig Joshie, den var över förväntan bra. Och jag får väl ta tillbaka allt jag som sagt om Nicolas Cage på senare tid, han var ju riktigt underhållande i sin lite svart humoristiska roll. Det måste jag erkänna.

Vaknade halv åtta imorse. Jag och sovmorgnar alltså. Not compatible, at all.


19.12

Sitter och lyssnar på Oskar Linnros och filosoferar och tänker på min älskling och filosoferar lite till. Tänker på livet, hur det går upp och ner - fast mest upp nuförtiden.

Någon gång tänker jag göra en tavla, en livslinje. Över mitt liv.

Skissade lite nu, den blev ungefär så här:


Från helvetet till himmelen, kan man kanske sammanfatta de senaste åren. Finns ett par anledningar till det, jag tänker inte riktigt fläka ut mig så mycket att jag förklarar varför. Men det är skönt. Som fan.

Dagen annars då? Lite jobb, lite lasagne, lite lunchlur, lite gymträning, lite VM-fotboll.

Med dessa två hårbollar som mer eller mindre ständigt sällskap...




Dagens soundtrack



Så här hade Veronica Maggio låtit om hon varit man. Sommarens soundtrack, end of discussion.

Vacation baby, vacation!

Så, då har man fulländat sin sista ingress och skapat sin sista rubrik och gjort sin sista intervju och tagit sin sista gryningspromenad till Sundbyberg på FEM HELA DAGAR. Yihaa, vacation calling!

Hm, nu ska jag verkligen glassa. Jag ska.. eh.. jo.. okej, jag ska jobba nu också..

Kommer casha in tio lakan på att skriva en guide inför den italienska ligastarten för magasinet Goal. Det både suger och är inspirerande på samma gång, helst hade jag ju åkt hem till Trollhättan för att hänga med the love of my life. Men det får bli om två veckor istället..

I övrigt då? Jo, jag ska...

...äta obscena mängder vattenmelon. Minst 20 kilo. Nej, make that 30. Eller 40.
...sova läääänge. Typ kvart i nio, minst. Borde ha "livsnjutare" på mitt visitkort alltså.
...komma igång med träningen. Inte minst för att leva upp till smeknamnet "The Machine".
...åka in till stan. En fågel viskade i mitt öra att det är prinsessbröllop på gång. Kanske kan bli lite drag i gamla goda hufvudstaden. Bärs, någon?
...se en massa film. Iron Man 2, Shutter Island, Prince of Persia, Kick-Ass med mera.
...sola. If possible.

Nä, nu ska jag kolla På smällen, ringa en speciell tjej och så småningom slockna.

Au revoir!

Ibland är jobbet extra roligt...

Ibland måste man ha lite skoj på jobbet också...

...som när man hittar såna här bilder på Maradona:



Gotta love that man!


Vad är väl semester...

Har gått och lurat mig själv att jag har sex dagars ledighet från och med imorgon.

Det är bara fem.

Sucks big time, hehe..

En vanlig dag i en stor stad

Har haft en riktig telefondag idag. Kallpratade lite med allas vår egne Glenn Hysén, snackade Chiles VM-chanser med djurgårdstränaren Carlos Banda och talade in ett par meddelanden på Kennedy Bakircioglus talsvar.

Måste säga att jag älskar jobbet på Eurosport. Men, dagarna är långa och kraven ganska höga ibland. Får fanimej ballongmage också av att sitta på en kontorsstol elva timmar i sträck, det måste väl nästan klassas som arbetsskada?! Hm, jag undrar jag..

Hur som helst:

Det är svårt att koncentrera sig på jobbet. Det är ju helt underbart att vara kär, men man kan ju fasiken inte koncentrera sig på något annat. Bara en sak betyder nåt. Och hon är typ 42 mil bort just nu. Liiite tungt. Men, man ska ju inte klaga..

Sitter och stirrar på den fyrakilos vattenmelon jag köpte förut. Hade ett sånt sjukligt sug att jag var tvungen att köpa en - oavsett storlek, oavsett pris, oavsett gångavstånd hem från affären.

Önskar bara att NÅGON kunde ha påmint mig om att jag bara har en (1) hylla i kylskåpet. Det här kan bli problematiskt, såvida jag inte käkar minst tre kilo redan ikväll. Äh, det ska jag väl kunna klara av? Jorå, Martin fixar biffen (borde börja prata i tredje person, det ÄGER!)!

Som Rob Schneider hade sagt: "You can do it, eat that freakin' melon!"

Mums...


Jobb, jobb, jobb...

Syyynd, om jag inte hade glömt överföringskabeln till kameran i Trollhättan så hade ni fått dagens outfit - för närvarande en himmelsblå, tätt åtsittande handduk. Har hört att det är sånt man gör när man bloggar. Visar dagens outfit alltså, inte skriver endast iförd handduk.

Nåväl.

Svårt att ge intressanta avsnitt ur mitt liv när man jobbar 11 timmar. Pratade visserligen på telefon med Roy Hodgson, Finlands förbundskapten i fotboll, men han var lite smågrumpy idag. Tog också tillfället i akt att göra mitt första gymbesök på ett bra tag: Sats i Sundbyberg var skådeplatsen.

Kände mig lite vilsen, lite svag och lite ensam där. Men det var okej. Mentor Carler saknades dock rejält.

Min fotbollskarriär verkar i alla fall vara på väg uppåt. Ska medverka i Eurosports prestigefyllda korpenmatch mot tv4/Canal+ på tisdag, plus att min käre kollega Jönsson försöker värva mig för en division 7-batalj på fredag. We'll se about that..

Hur som helst, tidig uppgång kräver tidigt läggdags. Godnatt!

Starstruck in Stockholm

Sitter mitt i Solna-land och pustar ut efter en lååång dag. Min temporära sambo har flyttat tillbaka till Trollhättan, sommaren verkar sakta vara på väg att återvända till Stockholm och (mest anmärkningsvärt) Eurosport-jobbet har börjat på allvar. Eller ja, jag är ju inte särskilt bra på just allvar. Men allvarligt, det är ett allvarligt jobb (eeeh).

Är fortfarande lite starstruck. Visst har Trollhättan sin walk of fame (toppad av den nya Åsa-Nisse och hon som spelar Anakin Skywalkers morsa i nya Star Wars, jippiiiee) men varje dag på kontoret i Sundbyberg är ju rena kändisspottingen. Fick höra idag också att Aftonbladets Robert Laul bor på samma gata som jag. Kanske borde dit och kasta ägg senare, vi är ju trots allt rivaler.. eller, make that dödsrivaler..

Hur som helst, har haft en... öh... eh... ja, det rätta adjektivet är svårt att hitta, eftersom helgen med Camilla har varit så grymt bra. Lite bio, lite mys, lite Fibes Oh Fibes, lite mer mys och lite söndagsbrunch på Aquavit (för er som vill se bilder är det här helt FEL blogg, I'm more of a text machine).

Hur som helst, om du läser det här Camilla - du är saknad här..

Har tre elvatimmarsdagar kvar, sen är det sex dagars Sthlm-semester som väntar.

Äh, va fan - jag bjuder på en bild ändå..



Dedicated to you Nicklas Kapten Carler..

Over and out! :)


Arrivederci Trollhättan, benvenuto Stockholm...

Anlände till ett sommarjäktat Stockholm i eftermiddags, lite vilsen och lite trött efter 330 minuter på tåget från Trollhättan. Möttes på stationen av min nya hyresvärd Daniel, och tillsammans tog vi tåget ut mot Solna - mitt nya hem under de kommande två månaderna..

Lägenheten är på 150 kvadrat och hur fin som helst. Har fått mitt eget (sparsamt möblerade) rum. Och välkomnandet har verkligen varit överlag överväldigande. Två kattungar har de också, för att lägga ännu en sak till pluskontot..

Imorgon är min första dag på Eurosport. Är en aning nervös, men också rätt taggad. På kvällen kommer min Camilla upp också för en romantisk weekend i huvudstaden.. Fett med soft värt, säger jag bara!

Nää, läggdags nu.. Imorgon börjar ju äventyret..

Välkommen till min nya blogg!

Varför skaffar man sig en blogg?

Mina föreslagna alternativ skulle se ut så här: 1) för att leva ut sina egocentriska begär till fullo, 2) för att döda alldeles för mycket fritid, 3) för att fläka ut sitt privatliv till personer som inte har något liv själva, 4) för att informera nära och kära om vad man gör på en geografiskt avlägsen plats, 5) för att bli poppis, 6) för att alla andra gör det, 7) för att det trots allt är ganska roligt att skriva.

Nummer 1, 4, 5 och 7 passar nog bäst in på mig. Men framför allt är den här bloggen ett verktyg som ska se till att underhålla er under en sommar i Stockholm och en höst/vinter i Milano.

Trevlig läsning y'all

RSS 2.0